Animatievideo

Éen beeld spreekt meer dan duizend woorden.

Dit wil ik

Een medische animatievideo is een geanimeerde videoproductie van doorgaans 60 tot 90 seconden waarin ingewikkelde onderwerpen duidelijk worden uitgelegd. Met een medische animatievideo kunt u messcherpe inhoud combineren met een pakkende vormgeving. Bij uitstek is een medische animatievideo een goede manier om de doelgroep te binden en te informeren.

Voordelen van een medische animatievideo:

Uitgebreide boodschap

Met een medische animatievideo kan elke kenmerk of onderdeel uitgelicht worden. Daarnaast is een animatie goed stuurbaar waardoor je exact kunt laten zien wat je wilt zeggen..

Complexe boodschap

Met een medische animatievideo kunnen ingewikkelde processen en instructies van medicaties en studies eenvoudig verduidelijkt worden.

Tijdloos

Een medische animatievideo behoudt zijn waarde over de tijd heen. Het is dus een communicatiemiddel die voor een lange termijn ingezet kan worden.

Wat biedt MedHealth?

Wij ontwikkelen medische animatievideo’s met kwaliteit en efficiëntie. Hiermee kunnen wij elke communicatiedoelstelling verwezenlijken. 

Ervaring

MedHealth heeft meer dan 5 jaar ervaring in het maken van medische animatievideo’s. In deze tijd hebben wij een uitgebreide expertise ontwikkelt waarmee wij kwaliteit leveren!

In-house-productie

Naast kwaliteit vinden wij efficiency ook heel belangrijk. MedHealth heeft een ‘in-house-productie’ waardoor wij flexibel te werk kunnen gaan. Wij ontwikkelen alle illustraties op maat en de medische redactie redigireet het hele proces.