Expert Review

Een complexe boodschap op een
inhoudelijke manier communiceren.

Een expert review is een uitstekende manier om uw doelgroep op een inhoudelijke manier te benaderen. De uitgave wordt ingevuld door een Key Opinion Leader uit het vakgebied, waarbij deze gebruik maakt van belangrijke studies als referentie. Samen met één of meerdere KOL’s herschrijven we studieresultaten om kracht te zetten achter de kernboodschap.

Ervaring

MedHealth heeft jarenlange ervaring in het maken van expert reviews. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt een expert review kunnen maken.

Ontzorging

Het creëren van een expert review heeft tijd nodig. Medix zorgt ervoor dat op een efficiënte manier een expert review wordt gecreëerd.

All-in-house

MedHealth werkt met een vast team van redacteuren en designers. Hierdoor werken wij flexibel en leveren wij maatwerk.

Belicht uw expertise

Waarom een Expert Review?

Een complexe boodschap op een inhoudelijke manier communiceren.

Presenteer met stijl

MedHealth biedt u een unieke uitgave en neemt het hele proces voor haar rekening zoals vormgeving, copyrights, eindredactie en advisering. De vormgeving wordt op basis van bestaande brandbooks of guidelines opgemaakt door de eigen designers van Medix. De review past dus altijd naadloos binnen uw huidige communicatie

Unieke positionering

Met een door MedHealth samengestelde expert review laat u de voorschrijver de ambassadeur zijn van uw medicatie. U creëert herkenning en erkenning onder de voorschrijver, positioneert uw organisatie als inhoudelijke kennispartner en creëert een nieuw bezoekmoment voor de buitendienst. Ook verhoogt u het wetenschappelijke kennisniveau rondom uw geneesmiddelen. Het resultaat is een communicatietool met een hoge impact door het onafhankelijke karakter.

Hoe zet je een Expert Review in?

MedHealth heeft verschillende series expert reviews uitgegeven. Een greep daaruit zijn uitgaven over anticonceptiva, hart- en vaatziekten en DPP4-remmers, zwangerschap en multiple sclerose (MS), therapietrouw bij MS-patiënten en doorbraakpijn bij kankerpatiënten.